Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети завоювали 11 медалей чемпіонату України

Харківські легкоатлети завоювали 11 медалей чемпіонату України

У Кіровограді завершився чемпіонат України та чемпіонат України серед молоді з легкої атлетики. На рахунку харківських спортсменів 5 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалі. К трьом золотим медалям, які на старті чемпіонату здобули на стометрівці Наталія Погребняк та Ігор Бодров, а також на дистанції 100 метрів з бар’єрами Анна Плотіцина, в останні дні харківські легкоатлети додали ще декілька нагород. Ще одне золото здобула Наталія Погребняк, вигравши в бігу на 20 метрів з результатом 23.02 секунди.  

Золото та титул чемпіонки України також здобула Анна Міщенко, яка перемогла в бігу на 1500 метрів, показавши результат 4 хвилини 11.25 секунди.

На цій же дистанції ще одна харків’янка Тамара Твердоступова, показав результат 4 хвилини 12.24 секунди, була третьою. Від фінішу другою спортсменки Рівненської області, Тамара відстала 0.38 секунди.

Ігор Бодров також став срібним призером, показавши другий результат на дистанції 200 метрів серед чоловіків. Пробігши з результатом 20.60 харківський легкоатлет 0.25 секунди поступився супернику з Луганської області.

Ще одне срібло, але в стрибках в довжину здобула Анна Корнута, яка завершила змагання з результатом 6.51 метра.

Також срібло в метанні двокілограмового диску завоював Станіслав Нестеровський, який закинув снаряд на 61,65 метра.

Бронзу в метанні спису вагою 800 грамів з результатом 77.26 метра виборов Олександр Чехлатий.

В змаганнях серед молоді, в семиборстві харків’янка Юлія Марченко була третьою, поступившись двом першим суперницям з Києва та Херсонської області. Ще одна харківська легкоатлетка Ірина Рофе-Бекетова була четвертою.

Четверте місце харків’яни посіли і в загальнокомандному заліку, поступившись збірним Київської, Донецької та Дніпропетровської області.  

Теги