Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За прикладом Харківської області центри «Спорт для всіх» створять у всіх районних центрах України

За прикладом Харківської області центри «Спорт для всіх» створять у всіх районних центрах України

Заступник міністра молоді та спорту України Ніна Уманець в ході експертної зустрічі для обговорення пріоритетів урядової політики, ходу реалізації рішень Уряду на тему: «Пріоритети розвитку фізичної культури і спорту» навела приклад роботи Центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Харківський області, та наголосила, що подібні центри повинні бути у кожному районі всіх областей країни. 

«Харківська область пішла, на нашу думку, вірним шляхом, та у кожному районі створила центр «Спорт для всіх». Тому ми передбачаємо реформу нашої сфери з тим, щоб у всіх областях, в кожному районі була створена така організація. Це наша позиція. І всі керівники структурних підрозділів та спортивних товариств мають прийняти в цьому активну участь», - зазначила заступник міністра.

Ніна Уманець також запевнила, що Міністерство молоді та спорту подало пропозиції до внесення в бюджет питання фінансування таких установ. Зараз ці пропозиції проходять експертну оцінку в Кабінеті Міністрів та у Верховній Раді.

Зазначимо, що на сьогоднішній день в Харківській області функціонує 32 районних Центра фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  

Теги