Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині триває будівництво буденного храму заради миру в Україні

На Харківщині триває будівництво буденного храму заради миру в Україні

Сьогодні опівночі в сел. Рогань на території Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва (навпроти входу в дендрологічний парк) з благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія, за підтримки Харківської обласної державної адміністрації, Харківської РДА, волонтерів та меценатів було розпочато будівництво дерев'яного Храму Архангела Михаїла. За ходом будівництва можна спостерігати в режимі реального часу завдяки трансляції компанії «Тріолан». Організатори та волонтери запрошують всіх жителів Харкова взяти найактивнішу участь у будівництві храму. Закінчення будівництва та освячення храму планується сьогодні о 22:00.

«У давнину, коли громада будувала такий Храм - будь-яка біда відступала. Тому, враховуючи сьогоднішню важку ситуацію в Україні, ідею побудувати Храм за один день, що сходить до традиції так званих «звичайних храмів», згадали діти, які займаються в театрі «Тимур», - сказав ініціатор заходу - керівник театру «Тимур» Антон Жиляков.

Як доїхати: від станції метро "Пролетарська" автобусами 200 або №186 до зупинки "Агроуніверситет". Координати для GPS: 49°53'39.8"N 36°26'59.8"E.

Контактний телефон для меценатів 093 - 4876463.