Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області обговорили нововведення у податковому законодавстві

У Харківській області обговорили нововведення у податковому законодавстві

Під керівництвом першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна відбувся круглий стіл з обговорення нововведень у податковому законодавстві за участю представників органів влади і найбільших платників податків Харківської області. У заході взяли участь голова ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська, начальник Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Харкові Державної податкової служби Галина Феденко, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ОДА Віктор Коваленко. 

«Я не буду робити великих доповідей щодо важливості зібраних податків і розповідати про те, що податкова система - це фундаментальна база будь-якого бюджету. Мета сьогоднішнього круглого столу інша. На сьогодні податкове законодавство вимагає серйозного вдосконалення. Та податкова система, яка є, дійсно, вкрай складна і не має подальшого шляху розвитку. Її потрібно міняти. Тому уряд України запропонував відповідний пакет нормативно-правових актів. Я б хотів, щоб ми його обговорили і внесли свої пропозиції», - сказав Ігор Райнін. 

Всі пропозиції, озвучені на круглому столі, будуть узагальнені і структуровані та винесені на розгляд наступного засідання. У подальшому сформовані пропозиції будуть направлені до Києва.