Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулися навчання по гасінню великих лісових пожеж

На Харківщині відбулися навчання по гасінню великих лісових пожеж

На території навчального центру оперативно рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України відбулись сумісні комплексні тренування по навчанню підрозділів Нововодолазької районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області по гасінню хліба на кореню та великих лісових пожеж, ГУ ДСНС України у Харківській області та Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.  

Навчання відбулись під керівництвом першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна. Також у заході взяв участь начальник ГУ ДСНС України в Харківській області Павло Одарюк.

«Я вважаю, що навчання пройшли на високому рівні. Хотілося б частіше зустрічатися на навчаннях, а не на надзвичайних ситуаціях. Але ми усвідомлюємо, що які б профілактичні заходи не проводилися, подібні ситуації виникатимуть. Наше завдання їх грамотно мінімізувати і ефективно ліквідовувати», - сказав Ігор Райнін, підбиваючи підсумки навчань.

Під час навчань були задіяні: особовий склад та техніка Харківського гарнізону ДСНС, управління лісового та мисливського господарства, співробітники міліції та медицини.