Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута: У Харкові можна швидко відновити виробництво і регламентні роботи військової техніки у великому обсязі

Ігор Балута: У Харкові можна швидко відновити виробництво і регламентні роботи військової техніки у великому обсязі

За дорученням Президента України Петра Порошенка голова Харківської ОДА Ігор Балута відвідав Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод», де йому продемонстрували можливості модернізованих танків Т-64БВ, Т-64Е і Т-80. «У Харківській області велика кількість бронетехніки і нас цікавило, наскільки швидко й ефективно ми можемо привести дану техніку в порядок і провести реконструкцію бойових машин», - зазначив Ігор Балута.  

Підводячи підсумки свого візиту на підприємство, Ігор Балута підкреслив, що в Харкові можна швидко відновити виробництво і регламентні роботи у великому обсязі.

«Сподіваємося на те, що наші збройні сили, система МВС і Нацгвардія отримають гідні машини, які можуть швидко і ефективно вирішувати бойові завдання, які зараз стоять перед нашою країною», - сказав він. 

Крім того, у понеділок, 14 липня, голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар відвідали КБ ім. О.О.Морозова і завод ім. В.О.Малишева, щоб ознайомитися з можливостями цих підприємств з ремонту військової техніки.

Теги