Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переселенці з Донбасу можуть виїхати через три транзитних коридори

Переселенці з Донбасу можуть виїхати через три транзитних коридори

Для безкоштовного виїзду населення із зони проведення АТО створено три транзитні коридори із державними пунктами у містах Красноармійськ (Донецька область), Сватове (Луганська область) і Барвінкове (Харківська область), повідомляє прес-служба Мінінфраструктури. Інформацію про те, як можна виїхати із зони, можна дізнатися на урядовій телефонній лінії за номером 0800507309.

«Із зони АТО можна виїхати безкоштовно. Нам координаційний штаб надає замовлення і ми подаємо для перевезення людей необхідну кількість вагонів. Розумію, що, може, десь є спекуляції, тому прошу відразу повідомляти про такі випадки міністерство – ми будемо реагувати оперативно», - наголосив Максим Бурбак.

Він також нагадав, про роботу урядової телефонної лінії за номером 0 800 507 309: «Там відразу ж нададуть інформацію стосовно того, куди, як і де людина може виїхати, де вона може зупинитися, і де вона може знайти будь-яку інформацію».

Максим Бурбак також наголосив, що до відновлення життєдіяльності на звільнених територіях, мають долучатися і місцеві жителі. «Треба підтримати заклик прем’єр-міністра Арсенія Яценюка:  щоб люди вже поверталися на свої місця і долучались до відбудови своїх міст».