Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Георгієвський привітав трудовий колектив Харківського апеляційного господарського суду з 13-річчям

Юрій Георгієвський привітав трудовий колектив Харківського апеляційного господарського суду з 13-річчям

Сьогодні в Харківському апеляційному господарському суді відбувся урочистий захід з нагоди 13-річчя з дня створення суду. Від імені керівництва обласної державної адміністрації заступник голови ОДА Юрій Георгієвський привітав трудовий колектив суду зі святом і вручив почесні нагороди адміністрації його співробітникам.

«Стратегічна мета, яка об'єднує представників усіх гілок влади, - благополуччя кожної української родини, розвиток основ правової держави і громадянського суспільства. Досягнення цієї мети залежить не тільки від ефективності роботи кожної гілки влади, а й від їх конструктивної взаємодії та відкритості діалогу. Саме правосуддя задає вектор розвитку всіх інститутів українського суспільства (науки, культури, політики, армії), воно формує стиль громадянської активності населення. Приємно відзначити, що державні реформи України на шляху до європейської інтеграції почалися з реформування судової влади. Закон України "Про відновлення довіри до судової системи України", ухвалений ВРУ 8 квітня 2014, дав шанс підняти українське правосуддя на якісно новий рівень. Він відкрив такі «ліфти» для професійного зростання суддів, як професійний капітал, повагу і довіру колективу. Прийняття цього закону - впевнений крок на шляху до істинно європейських стандартів правосуддя - прозорості, неупередженості, демократичності», - підкреслив Юрій Георгієвський.

В урочистому заході також взяли участь прокурор Харківської області Василь Синчук, начальник Головного управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, депутат Харківської обласної ради Микола Тітов, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Тацій та інші.