Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Слов'янську обговорили питання, пов'язані з відновленням систем життєзабезпечення міста

У Слов'янську обговорили питання, пов'язані з відновленням систем життєзабезпечення міста

У вівторок, 8 липня, у місті Слов'янськ Донецької області пройшли дві робочих наради, в яких взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, співробітники ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській та Донецькій областях, а також фахівці житлово-комунальної сфери двох регіонів. Як розповів Ігор Балута, на нараді обговорювалися питання, пов'язані з першочерговими завданнями щодо відновлення та налагодження основних об'єктів життєзабезпечення міста. 

«Організовано штаб, є доручення Президента України, Прем'єр-міністра України щодо проведення робіт в місті Слов'янськ. У цій роботі безпосередню участь бере і Харківська обласна державна адміністрація», - зазначив Ігор Балута.

За результатами наради було дано доручення скласти плани заходів по кожному напрямку і, відповідно, визначити потребу як в людських, так і в матеріальних ресурсах.

Як зазначив Ігор Балута, вже проведено обстеження об'єктів енергетики, водопостачання, водовідведення, теплоенергетики, об'єктів житлово-комунального господарства.

«Ми ставимо перед собою завдання протягом тижня відновити електропостачання Слов'янська і основних об'єктів. У першу чергу, це насосні станції, каналізаційні станції, лікарня», - зазначив Ігор Балута.