Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дільниці Лозова-Слов’янськ відновлено рух приміських поїздів

На дільниці Лозова-Слов’янськ відновлено рух приміських поїздів

Восьмого липня відновлено курсування до станції Слов`янськ приміського електропоїзда № 6289 Лозова-Слов`янськ, рух якого було призупинено в зв`язку з проведенням АТО. Починаючи з 9 липня, приміський поїзд № 6289/6290 сполученням Харків-Пасажирський - Лозова - Слов`янськ - Лозова - Харків-Пасажирський формування Південної залізниці курсуватиме щоденно. 

Із Харкова електропоїзд відправлятиметься о 10:20, до станції Лозова прибуватиме о 12:40, у Слов`янськ - о 15:20. Із Слов`янська відправлятиметься о 16:12, прибуватиме до станції Лозова о 17:57 та до станції Харків-Пасажирський - о 20:40. На вузловій станції Лозова пасажири мають змогу пересісти у поїзди, що курсують в інших напрямках.

У напрямку Слов`янська поїзд № 6289 сполученням Харків-Пасажирський - Лозова - Слов`янськ на ділянці Лозова - Слов`янськ курсує із зупинками на всіх зупиночних пунктах і станціях. На зворотному шляху від Слов`янська до станції Лозова поїзд № 6290 сполученням Слов`янськ - Лозова - Харків-Пасажирський прямує із зупинками лише на станціях.

У першому рейсі безпечність залізничних перевезень у Слов`янську проінспектували Міністр інфраструктури України Максим Бурбак, генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк та начальник Південної залізниці Микола Уманець. 

Нагадаємо, що на початку травня було змінено рух приміських та міжрегіональних поїздів по Донецькій та Південній залізницях. Тоді залізниця відмінила до стабілізації ситуації курсування 29 приміських поїздів на Донецькій залізниці та 4 - на Південній залізниці. Окрім цього, було обмежено маршрути 9 приміських поїздів по Донецькій залізниці та 10 - по Південній залізниці.

А також, було змінено маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів на перегонах Слов`янськ - Шпичкине та Красний Лиман - Форпостна.

Теги