Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські велогонщики - переможці чемпіонату України серед ветеранів

Харківські велогонщики - переможці чемпіонату України серед ветеранів

У Харкові відбувся чемпіонат України з велоспорту на шосе серед ветеранів та Кубок пам'яті Заслуженого тренера СРСР Віталія Резвана.  Чемпіонат України з велоспорту на шосе, зібрав понад 100 спортсменів з 12 областей України, які боролися за нагороди в десяти вікових групах. 

За підсумками чемпіонату на рахунку харківських ветеранів велоспорту три золоті, дві срібні і дві бронзові медалі, а також перше місце в загальнокомандному заліку.

Дворазовим чемпіоном України 2014 року серед ветеранів став майстер спорту міжнародного класу Станіслав Титаренко, який виграв парну гонку разом з Йосипом Пазяком зі Львова, а також гонку критеріум на дистанції 20 кілометрів у віковій категорії 60-64 роки.

Ще одна золота медаль на рахунку харків'янина Олександра Буруна, який був першим на фініші в гонці критеріум у віковій групі 55-59 років. Крім того, Олександр Бурун завоював срібло в парній гонці разом з Олександром Дурнєвим. 

Срібним призером чемпіонату в гонці критеріум віковій категорії не старше за 34 років став також Сергій Симоненко.

Бронзові медалі завоювали Олег Тимошенко - в гонці критеріум у віковій групі не старше 54 років, а також учасники парної гонки у віковій категорії 55-59 років Євген Торяник та Валерій Петрик.

У Кубку пам'яті Віталія Резвана успіхи харків'ян були менш значні - завойовано всього три медалі. Олександр Бурун зайняв друге місце, а Станіслав Титаренко та Євген Торяник були третіми.