Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання медичного забезпечення мешканців Ізюмського району та бійців АТО в Ізюмській лікарні на особливому контролі керівництва ХОДА

Питання медичного забезпечення мешканців Ізюмського району та бійців АТО в Ізюмській лікарні на особливому контролі керівництва ХОДА

У неділю, 6 липня, під час перебування в Ізюмі, Барвінковому та на Донеччині голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута доручив ще раз у порядку контролю вивчити питання медичного забезпечення жителів Ізюмського району та бійців АТО в Ізюмській центральній міській лікарні.  

На виконання цього доручення радник голови ХОДА Сергій Стороженко спільно з ректором Харківського національного медичного університету Володимиром Лісовим та головним лікарем Ізюмської міської лікарні Дмитром Зинов’євим ретельно вивчили наявність необхідного інструментарію, обладнання, медикаментів, рівня надання медичної допомоги та надали низку рекомендацій.

З’ясувалося, що внаслідок допомоги держави та постійної уваги голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути, міська лікарня має все необхідне для надання медичної допомоги та взаємодії з польовими медичними пунктами АТО.

Крім того, проведено нараду з питань удосконалення фахової підготовки медичних кадрів та можливості створити на базі Харківського національного медичного університету центру підготовки військових медиків та можливості створення окремої кафедри військово-польової медицини. Розв’язання цих питань взято на контроль.

Під час цього візиту радник голови ХОДА Сергій Стороженко дав доручення терміново з використанням санавіації доставити до обласного опікового центру поранену терористами 10-річну дівчинку. Це доручення було невідкладно виконано.