Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА обговорили питання взаємодії Харківської області з силами АТО

В ХОДА обговорили питання взаємодії Харківської області з силами АТО

У Харківській облдержадміністрації пройшла нарада, присвячена вирішенню проблем вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, а також взаємодії Харківської області з силами антитерористичної операції. У нараді взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, заступник міністра - керівник апарату Міністерства оборони України Петро Мехед, заступник міністра соціальної політики України Валерій Ярошенко, заступник міністра - керівник апарату Міністерства фінансів України Володимир Матвійчук, заступник міністра - керівник апарату Міністерства охорони здоров'я України Василь Лазоришинець, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, перший заступник начальника Управління СБУ в Харківській області Олександр Скакун, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Голова ХОДА Ігор Балута в ході наради озвучив проблемні питання, що виникають у зв'язку з прибуттям на територію області великої кількості вимушених переселенців. На думку губернатора, є необхідність у створенні на центральному рівні єдиної схеми - алгоритму дій для цієї категорії людей. «Ця схема повинна бути єдиною для всіх областей України», - зазначив він.

Представники міністерств подякували за інформацію, а також запевнили, що всі підняті питання почуті, вони будуть враховані і відрегульовані. 

Теги