Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Електроважмаш» провів сервісне обслуговування генератора Бурштинської ТЕС

«Електроважмаш» провів сервісне обслуговування генератора Бурштинської ТЕС

Державне підприємство завод «Електроважмаш» провело роботи з сервісного обслуговування турбогенератора АСТГ-200 ст. № 10 на Бурштинській ТЕС (ДТЕК).Контракт на надання робіт був підписаний у вересні 2013 року. Турбогенератор АСТГ-200 ст. № 10 був виготовлений і поставлений на Бурштинську ТЕС в 1985 році. Всього на Бурштинській ТЕС встановлено 9 турбогенераторів ТГВ-200, 2 турбогенератора АСТГ-200 і 1 турбогенератор ТГВ-200-2М виробництва «Електроважмашу». 

«Турбогенератори виробництва «Електроважмашу» на Бурштинській ТЕС були встановлені ще 25-50 років тому. Необхідність надання сервісних послуг обумовлена тривалою експлуатацією обладнання і, як наслідок, зносом ряду вузлів», - зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк. 

Довідка. Державне підприємство завод «Електроважмаш» спеціалізується на розробці і випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових і атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів зрошувальних каналів, тягового електрообладнання для залізничного та міського транспорту. ДП завод «Електроважмаш» поставляє продукцію в Росію, Індію, Казахстан, Панаму, Мексику та інші країни по всьому світу.