Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Депутати та держслужбовці Харківщини визначили найкращих у футзалі

Депутати та держслужбовці Харківщини визначили найкращих у футзалі

28 червня 2014 року в ігровому залі Школи вищої спортивної майстерності відбувся турнір з футзалу між командами депутатів міської ради, обласної ради та держслужбовцями Харківської облдержадміністрації і Харківської міської ради, присвячений до Дня Конституції України. Традиційний турнір, організатором якого є Департамент у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, зібрав цього року чотири команди, які повели боротьбу за головний трофей. 

На площадці вирували пристрасті не менші ніж на футбольних майданчиках чемпіонату світу, який в ці дні відбувається у Бразилії. Були і жовті картки, і навіть серія післяматчевих пенальті. Саме завдяки їй визначився бронзовий призер змагань. Матч між держслужбовцями Харківської облдержадміністрації та депутатами обласної ради завершився з рахунком 6:6, а в серії пенальті більш влучними були держслужбовці.

У фінальному матчі зустрілися найсильніші команди турніру – команда депутатів Харківської міської ради, яка в півфіналі з рахунком 4:1 обіграла команду депутатів обласної ради та команда держслужбовців Харківської міської ради, яка з рахунком 6:1 перемогла в півфінальному матчі держслужбовців Харківської облдержадміністрації.

Фінальний поєдинок вийшов напружений та пройшов у високому темпі. До фінального свистка на полі точилася непримирима боротьба, а переможця від переможеного відділили лише два м’ячі. Фортуна на цей раз була на боці держслужбовців Харківської міської ради, які здолали суперників з рахунком 3:1, та стали володарями золотих медалей і кубка турніру, присвяченого до Дня Конституції.