Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звернення Ігоря Балути до жителів Харкова та Харківської області

Звернення Ігоря Балути до жителів Харкова та Харківської області

 Сьогодні вночі на території Харківської області було скоєно терористичний акт. Злочинці здійснили підрив залізничних колій у районі платформи Зелений Колодязь в Чугуївському районі. Завдяки пильності персоналу залізниці і оперативній роботі правоохоронних органів вдалося запобігти масштабній катастрофі. Вже о 9 ранку рух потягів було відновлено, залізниця працює в штатному режимі.

 Ми більше трьох місяців знаходимося в стані неоголошеної війни з Російською Федерацією. Кожен день в зоні антитерористичної операції звучать постріли, гримлять вибухи, гинуть люди. Кожен день на нашу територію намагаються проникати бандити і терористи, провокатори і диверсанти. Їх мета - дестабілізувати ситуацію в сусідніх з Донбасом регіонах, знищити право громадян України на мирне і спокійне життя.

Керівництво області, правоохоронні органи роблять все можливе, щоб не допустити поширення тероризму і сепаратизму на територію Харківщини. Посилюється охорона кордонів - державної з Російською Федерацією та адміністративної з Донецькою і Луганською областями. Надається допомога нашим військам, які знаходяться в зоні антитерористичної операції. Проводяться заходи щодо виявлення та затримання диверсантів.

Я закликаю всіх жителів Харківської області зберігати спокій і всіма можливими способами надавати підтримку обласній влади, правоохоронним органам і збройним силам України у нашій спільній справі - захисті незалежності і територіальній цілісності Української держави.

СЛАВА УКРАЇНІ!