Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кордони Харківщини відправилися охороняти шість броньованих розвідувально-дозорних машин

Кордони Харківщини відправилися охороняти шість броньованих розвідувально-дозорних машин

Підтримати дух бойових екіпажів, що складаються з добровольців спеціальних батальйонів «Слобожанщина» та «Харків-1», прибув начальник обласного ГУМВС полковник міліції Анатолій Дмитрієв. Саме він виступив з даною ініціативою та з першого до останнього дня контролював процес підготовки правоохоронців та техніки до відповідальної місії. Даний транспорт належить автопарку Головного управління МВС України в Харківській області. Після інспектування стану наявних технічних засобів, які знаходяться в розпорядженні ГУМВС, очільник харківської міліції Анатолій Дмитрієв прийняв рішення зміцнити охорону державних та адміністративних кордонів з Донецькою та Луганськими областями.  Бажання відправитися на захист рідного краю від агресорів висловили бійці та патріоти спеціальних батальйонів міліції «Слобожанщина» та «Харків-1».

«Сьогодні Головним управлінням та мною особисто було прийняте рішення направити новостворені спецпідрозділи «Слобожанщина» та «Харків-1» на охорону адміністративних кордонів Луганської та Донецької області, - розповів полковник міліції Анатолій Дмитрієв. - Це дозволить, по-перше, попередити прорив озброєних, бандитських та диверсійних груп, які мають бойову техніку. Ми визначились з місцями дислокації наших додаткових сил і таким чином забезпечимо охорону основних підступів до Харкова».

Протягом усього останнього часу харківська міліція робила все можливе, аби у нас був мир та злагода. І ми бачимо вдячність мешканців області за таку роботу. Наші добровольці добре підготовлені та мають велике бажання захищати Україну від зовнішнього ворога. Вони без вагань покинули свої домівки, рідних та близьких, і вирушили на виконання важливого завдання.

«Я переконаний в тому, що саме ці хлопці є справжніми патріотами своєї держави та готові ціною своїх вмінь, знань, та інколи життя, захистити нашу Cлобожанщину», - зазначив Анатолій Дмитрієв.

ВЗГ ГУМВС України
в Харківській області

Теги