Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво області зустрілося з представниками компанії «Шелл»

Керівництво області зустрілося з представниками компанії «Шелл»

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути з представниками компанії «Шелл». У ній також взяли участь перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Василь Хома, директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко та директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Юлія Світлична.  Заступник голови компанії «Шелл» в Україні Олексій Татаренко зазначив, що «Шелл» залишає незмінними свої стратегічні плани на Харківщині та має намір їх реалізовувати. У свою чергу голова ХОДА Ігор Балута запевнив, що у цьому плані компанія може розраховувати на повну підтримку з боку обласної влади.

Також учасники зустрічі торкнулися питання реалізації в Харківській області меморандуму про соціальні інвестиції щодо Юзівського проекту на 2014 рік, в рамках якого компанія «Шелл» зобов’язалася виділити 500 тисяч доларів США. «На сьогоднішній день уже є заявки по фінансуванню в селах деяких мікропроектів», – проінформував директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко.

У ході зустрічі учасники також торкнулися теми подій у Донецькій та Луганській областях. Олексій Татаренко зазначив, що «Шелл» готова запропонувати Харківщині свою допомогу, зокрема у роботі з переселенцями з Донбасу.