Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодих жителів Харківщини привітали з Днем молоді

Молодих жителів Харківщини привітали з Днем молоді

У Малій залі Будинку рад відбулися урочистості з нагоди святкування Дня молоді. У заході взяли участь т.в.о. заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Іван Варченко, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. Іван Варченко від імені голови ХОДА Ігоря Балути привітав усіх присутніх зі святом, подякував молоді за їх активну громадську діяльність.  

«У Харківській області сотні тисяч молодих талановитих людей. Але сьогодні тут зібралися кращі з кращих. Сьогодні Вас відзначать найвищими нагородами Харківської області. Хочу вам побажати, щоб ці нагороди були, можливо і першими, але далеко не останніми», - сказав Іван Варченко. 

Зокрема, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі молоді, активну громадську діяльність, професіоналізм, відданість праці та з нагоди святкування Дня молоді 20 молодих осіб нагороджені відзнаками Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.