Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі державні службовці області відзначені з нагоди професійного свята

Кращі державні службовці області відзначені з нагоди професійного свята

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня державної служби. Від імені керівництва області перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін та в.о. заступника голови ХОДА Іван Варченко привітали кращих держслужбовців Харківщини з професійним святом та вручили Почесні грамоти обласної державної адміністрації і Подяки голови обласної державної адміністрації.

«Ваша праця дуже важлива, а в сьогоднішній обстановці особливо. Саме від ваших зусиль, вашого досвіду, знань, всього, що ви можете застосувати на практиці, залежить доля країни, залежать життя і благополуччя її жителів. Наше з вами першочергове завдання - зробити все, щоб люди відчували спокій, були впевнені у своєму завтрашньому дні. За цей короткий час ми з вами добилися певних успіхів. Ми бачимо, що в Харкові зберігається відносний спокій, що ті події, які відбуваються в Донецькій і Луганській областях, обійшли Харківщину стороною. Я переконаний в тому, що цього сценарію в Харкові не буде, ми з вами все для цього зробили. Ми бачимо, що стабілізовані макроекономічні показники, які в лютому-березні не носили системного характеру. Але ми з вами повинні рухатися вперед», - сказав Ігор Райнін.

Іван Варченко також приєднався до привітань з нагоди свята.

«Державний службовець – це та людина, яка від імені держави здійснює реалізацію ідеальної моделі суспільства чи на маленькій території, на рівні села, чи на великій - на рівні країни. Я думаю суспільство чим далі, тим більш позитивно буде сприймати державного службовця, нашу з вами роботу. І європейський, найкращий приклад є підтвердженням того, що держслужбовець може бути тою людиною, якій посміхаються люди навколо, посміхаються абсолютно щиро, чию працю поважають», - сказав він.

За зразкове виконання службових обов’язків, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою Кабінету Міністрів нагороджена начальника відділу фінансового забезпечення-головного бухгалтера апарата ХОДА Надія Лобас.