Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні державні службовці Харківщини!

Шановні державні службовці Харківщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Самовіддана праця на благо держави й народу в усі часи вважалася винятково почесним і відповідальним обов’язком громадян. Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. 

Від сумлінності, відповідальності, фахової компетентності працівників державної служби, органів державної влади загалом залежить поступальність розвитку країни, успіх масштабних перетворень, ефективне вирішення нагальних соціально-економічних завдань, її міжнародний авторитет.

Я переконаний, успішному досягненню цих цілей сприятимуть ваш високий професіоналізм і сумлінна праця, моральна відповідальність перед суспільством і співвітчизниками.

Бажаю вам успіхів у формуванні й реалізації національної політики в ім’я України та її народу. Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра і благополуччя, щастя та життєвих гараздів!

З повагою, 

Голова обласної

державної адміністрації

І.Балута