Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкрилася виставка фотографій «Пори року»

У галереї «Бузок» відкрилася виставка фотографій «Пори року»

Автор фоторобіт - 20-річна художниця Ганна Бондур, для якої фотографія не тільки захоплення, а й можливість допомогти глядачеві побачити красу нашого світу навіть у найменшому і прозаїчному. Як зазначила директор інформаційно-виставкового центру "Бузок" Алла Суфранова, сьогодні кожному з нас важко уявити своє життя без фотографії. Вони зберігають особисту історію людини довжиною в життя, це матеріальне втілення її стану, почуттів, емоцій.

«Кожна людина наділена унікальною здатністю надавати фотографії певний сенс своєю присутністю або емоційною розповіддю про неї. Фотографуючи один одного і навколишній світ, ми здатні відчути радість, натхнення і творче ставлення до життя. Завдяки фотографії ми якоюсь мірою можемо створити для себе нову реальність, побачити і зафіксувати світ, людину з різних сторін, з різними емоціями, переживаннями, в інших фарбах, з іншими можливостями», - сказала Алла Суфранова.

На фото Ганни водоспади Домінікани і ліс під Кременчуком, засніжені Альпи і садові троянди. Рідні місця або далекі країни, для автора дорогий кожен зі знімків.

«Найцінніше для мене у фотографії - це передати той стан природи, який був саме в цей момент, і показати його глядачеві. Відобразити цікаву гамму кольорів або сюжет. Це моя перша виставка, але я вже планую зробити ще одну. Це будуть художні портрети дітей», - каже художниця.

Виставка триватиме до 30 червня.

Довідка. Ганна Бондур народилася 25 жовтня 1994 року в Полтавській області, м. Кременчук.
2001 - 2009рр. - Кременчужська загальноосвітня школа № 28. 2004 - 2009рр. - Дитяча художня школа ім. А.Д.Літовченко.2010 2011рр. - Харківський художній ліцей. З 2012р. - Студентка ХДАДМ, спеціалізація - «Графічний дизайн».
Участь у виставках: 2005г. – конкурс малюнків на асфальті, конкурс «Мальовнича Україна», виставка-конкурс дитячого малюнку «Кременчук очима дітей»; 2006р. – конкурс екологічних плакатів «Наш земний дім», конкурс малюнків на асфальті «За что я люблю лето»; 2007р. – конкурс дитячих малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», конкурс екологічних плакатів «Я і природа»; 2008р. – конкурс екологічних плакатів «Как прекрасен этот мир…», виставка-конкурс дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»; 2009р. – виставка «М. Гоголь у творчості кременчуцьких митьців»; 2011р. – виставка батику в Харківському художньому ліцеї.