Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Електроважмаш» відправив запасні частини для турбогенераторів Новосибірської ТЕЦ-5

«Електроважмаш» відправив запасні частини для турбогенераторів Новосибірської ТЕЦ-5

Державне підприємство завод «Електроважмаш» відвантажило запасні частини для ремонту турбогенераторів ТГВ-200-2М на Новосибірську ТЕЦ-5 (Російська Федерація). У березні 2014 року був підписаний контракт на поставку продукції. За словами першого заступника директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитра Костюка, потужність турбогенератора з воднево-водяним охолодженням складає 200 МВт. На Новосибірській ТЕЦ-5 встановлено 4 турбогенератора ТГВ-200-2М і 2 турбогенератора ТГВ-220-2П виробництва «Електроважмашу». Всі машини були поставлені підприємством у період з 1984 по 1995 рік.

«Ми продовжуємо стабільно співпрацювати із замовниками, у яких встановлено обладнання нашого виробництва. Завод оперативно реагує на запити клієнтів і поставляє необхідні деталі для модернізації та ремонту обладнання точно в строк», - зазначив Дмитро Костюк.

Довідка. Державне підприємство завод «Електроважмаш» спеціалізується на розробці і випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових і атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів зрошувальних каналів, тягового електрообладнання для залізничного та міського транспорту.

ДП завод «Електроважмаш» поставляє продукцію в Росію, Індію, Казахстан, Панаму, Мексику та інші країни по всьому світу.