Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Електроважмаш» відвантажив запасні частини для турбогенераторів на Харанорську ГРЕС

«Електроважмаш» відвантажив запасні частини для турбогенераторів на Харанорську ГРЕС

Державне підприємство завод «Електроважмаш» відвантажило запасні частини для планових ремонтів турбогенераторів ТГВ-200М на Харанорську ГРЕС (Російська Федерація).  Контракт на поставку продукції був підписаний у березні 2014 року. Запасні частини для турбогенераторів ТГВ-200М на електростанцію закуповуються для планових ремонтів. 

«Харанорська ГРЕС входить до складу ВАТ«Інтер Рао електрогенерація». Ця компанія є нашим давнім партнером. Так, усі турбогенератори, встановлені на Харанорській ГРЕС, виготовлені на нашому підприємстві», - зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк.

З 1989 по 1992 року «Електроважмаш» поставив на Харанорську ГРЕС 3 турбогенератора.

Довідка. Державне підприємство завод «Електроважмаш» спеціалізується на розробці і випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових і атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів зрошувальних каналів, тягового електрообладнання для залізничного та міського транспорту. ДП завод «Електроважмаш» поставляє продукцію в Росію, Індію, Казахстан, Панаму, Мексику та інші країни по всьому світу.