Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкриється виставка фотографій «Пори року»

У галереї «Бузок» відкриється виставка фотографій «Пори року»

 Завтра 17 травня о 17:00 в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбудеться відкриття виставки художниці Ганни Бондур «Пори року», яка захоплюється батиком, мокрим валянням з вовни, фотографією. За словами організаторів, на сьогоднішній день людині важко уявити своє життя без фотографії. Для більшості людей фотознімки є цінними документами, свідченнями їх особистої історії довжиною в життя. Адже фотографія - це не просто знімок, на якому хтось прекрасно або не дуже виглядає, а конкретний момент, «згусток» реальності, матеріальне втілення його стану, почуттів, бажань, емоцій, переживань, частинка внутрішнього світу.

«Кожна людина наділена унікальною здатністю надавати фотографії певний сенс своєю присутністю або емоційною розповіддю про неї. Фотографуючи один одного і навколишній світ, ми здатні відчути радість, натхнення і творче ставлення до життя. Завдяки фотографії ми якоюсь мірою можемо створити для себе нову реальність, побачити і зафіксувати світ, людину з різних сторін, з різними емоціями, переживаннями, в інших фарбах, з іншими можливостями», - говорять організатори.

У фотографії відбувається зіткнення і поєднання реальності і фантазії, завдяки чому знімок стає своєрідним інструментом освоєння своєї власної внутрішньої реальності. Фотографія приносить дивовижне відчуття свободи та легкості, гармонії душі і тіла.

Довідка. Ганна Бондур народилася 25 жовтня 1994 року в Полтавській області, м. Кременчук.

2001 - 2009рр. - Кременчужська загальноосвітня школа № 28. 2004 - 2009рр. - Дитяча художня школа ім. А.Д.Літовченко.2010 2011рр. - Харківський художній ліцей. З 2012р. - Студентка ХДАДМ, спеціалізація - «Графічний дизайн». 

Участь у виставках: 2005г. – конкурс малюнків на асфальті, конкурс «Мальовнича Україна», виставка-конкурс дитячого малюнку «Кременчук очима дітей»; 2006р. – конкурс екологічних плакатів «Наш земний дім», конкурс малюнків на асфальті «За что я люблю лето»; 2007р. – конкурс дитячих малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», конкурс екологічних плакатів «Я і природа»; 2008р. – конкурс екологічних плакатів «Как прекрасен этот мир…», виставка-конкурс дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»; 2009р. – виставка «М. Гоголь у творчості кременчуцьких митьців»; 2011р. – виставка батику в Харківському художньому ліцеї.