Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державні служби роблять все можливе для того, щоб життя харків'ян і жителів області залишалось спокійним і безпечним

Державні служби роблять все можливе для того, щоб життя харків'ян і жителів області залишалось спокійним і безпечним

Про це сьогодні заявив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута під час робочої поїздки в Ізюмський район. Глава області відвідав кілька блокпостів і взяв участь у двох робочих нарадах спільно з представниками Служби безпеки України, МВС, Міністерства оборони, а також керівництвом Держприкордонслужби.  «Такі наради досить ефективні, тому що ми покращуємо нашу взаємодію з питань постачання, розуміння загальної ситуації. Є й проблемні питання, але при такій взаємодії вони вирішуються оперативно», - підкреслив Ігор Балута.

Він також повідомив, що за останню добу українські військові змогли запобігти вторгненню двох великих автоколон - джипів і вантажних автомобілів.

«Відмінно спрацювали наші льотчики, за що їм велике спасибі. Ми посилили контроль на нашому кордоні з боку Російської Федерації. Сподіваємося, що ця робота протягом двох діб буде завершена», - зазначив голова ХОДА. 

За словами Ігоря Балути, триває серйозна робота по екіпіровці української армії.

«На цьому тижні деякі батальйони і спецпідрозділи отримали велику партію спецзасобів, необхідних для ведення сучасного бою, - повідомив глава області. - Усі державні служби сьогодні роблять все можливе для того, щоб життя харків'ян і жителів області залишалось спокійним і безпечним».