Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області обговорили роботу з організації підтримки сімей, які виїжджають з території АРК, м. Севастополя, Луганської та Донецької областей

У Харківській області обговорили роботу з організації підтримки сімей, які виїжджають з території АРК, м. Севастополя, Луганської та Донецької областей

Під керівництвом заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Юрія Георгієвського відбулося засідання Регіонального координаційного центру з організації роботи підтримки сімей, які виїжджають з території Автономної Республіки Крим та м. Севастопіль, Луганської та Донецької областей.  «Враховуючи соціально-політичну ситуацію в Донецькій і Луганській областях на Регіональний координаційний центр з організації роботи з підтримки сімей, які виїжджають з території Автономної Республіки Крим та м. Севастопіль, були покладені обов'язки з надання допомоги громадянам, які виїжджають з території Донецької та Луганської областей», - зазначив Юрій Георгієвський.

Під час засідання було заслухано доповіді членів Координаційного центру за напрямками роботи. За підсумками були дані доручення головам районних адміністрацій з інтенсифікації роботи в напрямку формування бази житла для тимчасового поселення, а також безперебійної роботи всіх служб.

Довідка. На вчорашній вечір з АР Крим та м. Севастополя в координаційний центр звернулося 624 людини. Разом з тим, з Донецької і Луганської областей звернулися 1371 осіб, у місцеві адміністрації - 1638 чоловік. Надано допомогу з переведення пенсій 334 людям. До органів еміграційної служби звернувся 101 чоловік.