Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина має стати привабливою для туризму

Харківщина має стати привабливою для туризму

Про це в ході прес-конференції повідомив в.о. заступника голови Харківської ОДА Іван Варченко. «Я дуже зацікавлений, щоб Харківщина пройшла цей етап під гаслом «Wellcomе to Kharkiv», щоб Харків був не лише привабливим для туриста, який хоче приїхати в гарячу зону для екстремального туризму, а з тим, щоб ми відновили любов до нашої області і в зеленому туризмі, і в звичайному міському урбаністичному туризмі», - сказав Іван Варченко.

За його словами, об’єднання туристичних компаній, готелей може призвести до створення європейського презентаційного центру.

«Ми зацікавлені, щоб вони об’єдналися для того, щоб зараз створити європейські презентаційні центри для Харкова. Щоб цей презентаційний центр був практично в кожному приміщенні або будівлі на рівні стенда, який презентує найкращі перлини нашого міста і області, закликає туди приїхати туристів. Є країни, які за рахунок туристів забезпечують від 10 до 25% свого ВВП. Харківська область зараз далека від цієї цифри», - наголосив в.о. заступника голови ОДА.