Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся флеш-моб «Курити вже не модно!»

На Харківщині відбувся флеш-моб «Курити вже не модно!»

Сьогодні біля ст. метро «Університет» в рамках соціальної акції «Відповідальність починається з мене» відбувся флеш-моб «Курити вже не модно!» та “Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?”, присвячений формуванню навичок здорового способу життя у молоді. Участь у заході взяли т.в.о заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Іван Варченко, а також Харківська обласна молодіжна громадська організації «Харківський центр волонтерів». В рамках заходу волонтерами була проведена вікторина для мешканців та гостей міста, під час якої учасники за правильні відповіді отримували цікаві подарунки та яскраві емоції. Також відбувся обмін цигарок на цукерки.  

Головною метою флеш-мобу є пропаганда здорового способу життя, формування соціальної активності населення, якому не байдуже майбутнє свого регіону та України в цілому.

«Така акція перш за все дає хороші та правильні сигнали суспільству. Я особисто оцінюю цю акцію, як можливість черговий раз нагадати людям, що є в житті набагато корисніші речі, а ніж палити. Через це я прийшов підтримати зі своєю торбинкою цукерок цю акцію, сподіваючись на те, що якась «заблудшая» душа, яка досить палить, знайде в собі сили помінати сигарету на цукерку», - Іван Варченко.