Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Більше 42 млн. грн. буде виділено з Фонду регіонального розвитку для Харківщини

Більше 42 млн. грн. буде виділено з Фонду регіонального розвитку для Харківщини

Сьогодні в ході зустрічі голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути з мерами міст обласного значення, керівники обговорювали питання розвитку територій. Зокрема, мова йшла про об'єкти, які пройшли конкурс та експертизи в Мінекономіки та які плануються до введення в експлуатацію вже в поточному році за умови повного фінансування. З Фонду регіонального розвитку, згідно постанови Кабінету Міністрів України, Харківській області передбачено 42 млн. 179 тис. грн. на фінансування 9 об'єктів, 6 з них розташовані саме в містах області. Крім того, з цієї суми 6,5 млн. грн. направлять на погашення кредиторської заборгованості, що виникла у попередні періоди.

Так, понад 4 млн. грн. буде направлено на реконструкцію водопроводу по вул. Кірова в Чугуєві, а також у місті розпочнуться роботи з реконструкції каналізаційного колектора.

Крім цього, 6 млн. 694 тис. грн. передбачено для відновлення водопроводу на проспекті Перемоги в Лозовій. На завершення робіт у фізкультурно-оздоровчому комплексі в м. Первомайський - 7 млн. 340 тис. грн. Таким чином, кошти з Фонду регіонального розвитку будуть спрямовані на реконструкцію об'єктів ЖКГ.