Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область бере участь у ХХVІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2014»

Харківська область бере участь у ХХVІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2014»

Підприємства Харківської області беруть участь у ХХVІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2014», яка відкрилася в Національному комплексі «Експоцентр України» у Києві. До складу делегації Харківської області увійшли директор Департаменту АПР ХОДА Борис Данилів, заступник директора Департаменту АПР ХОДА Олена Крамська та голова правління Харківської обласної організації роботодавців у сфері агропромислового розвитку Іван Глянь. 

У загальній експозиції Харківської області представлено 30 підприємств харчової і переробної промисловості, а заочну участь у роботі виставки беруть ще понад 40 підприємств. 

Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, який відкрив виставку, оглянув експозицію Харківщини. Підкресливши, що харківські сільгосптоваровиробники та підприємства харчової і переробної промисловості добре підготувалися до «АГРО-2014» та зробили достойну експозицію. Міністр окремо акцентував увагу на тому, що підприємства, подібні КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування», яка теж представлена у експозиції, повинні працювати у кожній області України.