Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї "Бузок" відкрито "Недільний натюрморт"

У галереї "Бузок" відкрито "Недільний натюрморт"

В Інформаційно-виставковому центрі "Бузок" відбулося відкриття виставки "Недільний натюрморт". Назва виставки збігається з назвою Клубу, який об'єднав художників-аматорів. Протягом 10 років клуб "Недільного натюрморту" збирає творчих і дуже талановитих людей, охочих долучитися до прекрасного. На виставці представлені роботи 9 авторів. Всі натюрморти різноманітні за технікою виконання, кожному автору притаманна власна образно-пластична мова виконання.

За словами керівника клубу Олександра Азаркіна, в клубі представлені люди різних віків і професій, але об'єднує їх великий талант, помножений на працьовитість і величезне бажання привнести в цей світ гармонію і красу.

Кожна з учасниць виставки своєрідна і індивідуальна. Любов Савченко та Ірина Золотухіна представляють акварелі. Їхні роботи відрізняються легкою атмосферою, гармонійним сюжетом, тонким опрацьовуванням деталей. Аліса Орлова володіє експресивною манерою письма, оригінальним трактуванням сюжету і композиції. У роботах Ольги Глушко переважає м'який колорит, що створює відчуття домашнього затишку і тепла, душевності і поетичності. У всіх її роботах простежується чарівна бузково-бірюзова гама.

Світлана Лисенко у своїх роботах робить акцент на сонячно-радісному сприйнятті світу. Її роботам притаманні яскраві соковиті фарби. Алла Будниченко у своїх роботах використовує нюансне поєднання, м'які тони і складні градації кольору. Ганна Самарська представляє графіку та живопис. Для її робіт характерні витонченість і обмежена колірна палітра. Роботи Анни Червонної поєднують в собі творчу жилку художника і графічність архітектора. Жорстке і чітке трактування предметів у поєднанні з мальовничим підходом.

Виставка триватиме до 14 червня 2014 року.