Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сім'я з Красноградщини стала переможцем обласного фестивалю «Мамо, тато, я – спортивна сім’я»

Сім'я з Красноградщини стала переможцем обласного фестивалю «Мамо, тато, я – спортивна сім’я»

29 травня Харківським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА в манежі КЗ КДЮСШ «ХТЗ» ХОР був проведений обласний фестиваль «Мамо, тато, я – спортивна сім'я». Метою даного заходу є: формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім'ї; формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом; зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім'ї шляхом об'єднання зусиль для досягнення спільних цілей; пропаганда здорового способу життя.

До програми фестивалю було включено чотири види естафет: «Слалом», «Єралаш», «Мисливство», «Смуга перешкод». Переможцями обласного фестивалю стали: I місце – сім'я Ірклієнко - Красноградський р-н; II місце – сім'я Луценко – Харківський р-н; III місце – сім'я Бережних – Вовчанський р-н.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», а всі учасники отримали святкові караваї.

Довідка. Фестиваль «Мамо, тато, я - спортивна сім'я» - є одним з етапів змагань обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення Харківської області, яка проводиться за підтримки голови ХОДА. В рамках Спартакіади також відбудуться наступні змагання:
- «Козацькі розваги»;
- «Спортивна рибалка»;
- «Спартакіада фізкультурних працівників»;
- «Спартакіада серед допризовної молоді».