Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні випускники, вчителі, школярі!

Шановні випускники, вчителі, школярі!

Щиро вітаю вас із завершенням навчального року! Цей момент є надзвичайно радісним і водночас хвилюючим для кожного з вас. Випускники нарешті отримають путівку у доросле життя, а вчителі – вдячність з боку своїх вихованців і тимчасовий відпочинок від журналів, зошитів та контрольних робіт. 

Багатьох школярів останній дзвоник сповістить про початок канікул, сповнених яскравих подій та вражень, а для випускників він пролунає востаннє. Хочеться побажати кожному, хто цього року отримає шкільний атестат, впевненості та жагучої мети, на досягнення якої можна витратити будь-які сили! Головне – будьте небайдужими, чесними, добрими та порядними людьми. Пам’ятайте настанови своїх учителів, намагайтеся стати гідними громадянами своєї держави. Прославляйте Харківщину і не забувайте, що ваші знання – це ваш пропуск до нових вершин.

Учителям, у свою чергу, бажаю гарного літа й наснаги в подальшому навчанні молодого покоління! І нехай в цей день уся Слобожанщина розквітне від гучного дзвоника, який символізуватиме успішне закінчення ще одного навчального року і відкриття нової сторінки у житті кожного школяра.