Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошується конкурсний відбір інвестиційних програм

Оголошується конкурсний відбір інвестиційних програм

Відповідно до Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 656, регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, оголошує конкурсний відбір інвестиційних програм (проектів).  

Для участі в конкурсному відборі заявники мають подати регіональній комісії заяву та документи згідно з пунктом 11 Порядку, а також перелік інвестиційних програм (проектів) за формою, установленою Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Зазначені документи підписуються керівником заявника та подаються в трьох примірниках.

Приймає документи Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації: Держпром, 3 під’їзд, 8 поверх, кімната 803. Електронна адреса: uek_kv@ukr.net, факс: 705-10-29, телефон для довідок: 705-10-19.