Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласний центр молоді пропонує не тільки змістовне дозвілля, а й підтримку підприємницьких ініціатив

Обласний центр молоді пропонує не тільки змістовне дозвілля, а й підтримку підприємницьких ініціатив

 Про це сьогодні у програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному державному радіо розповіла директор КЗ «Харківський обласний центр молоді» Людмила Пінегина. «Питання зайнятості молоді - це та маленька проблема, яка, якщо нею не займатися вчасно, швидко може стати великою. Діяльність нашого центру має різні напрямки: змістовне дозвілля, спорт, пропаганда здорового способу життя, патріотичне виховання, тимчасова зайнятість та ін. Тому програма «Молодь» працює і фінансується з обласного бюджету. Дуже нам допомагають і спонсори», - сказала вона.

Серед найближчих заходів Харківського обласного центру молоді - свято до Дня захисту дітей, яке відбудеться у парку ім. М.Горького. Це концертна частина і невеликий флеш-моб «Зарядка з чемпіоном» за участю олімпійських чемпіонів - харків'ян.

Також спільно з Департаментом у справах молоді та спорту ХОДА, НТУ «Харківський політехнічний інститут», при сприянні Спілки підприємців Харківської області триває регіональний тур XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів серед молоді. Мета конкурсу – залучити молодь до підприємницької діяльності шляхом підтримки її творчих ініціатив. Буде проведено три тури:
- обласний конкурс (проведення відбіркового туру в навчальних закладах та районах Харківської області) з 10 квітня по 20 червня 2014 року;
- робота Експертної ради з 21 червня по 10 липня 2014 року;
- фінал (відкрита презентація бізнес-планів) до 15 вересня 2014 року.

Роботи переможців регіонального туру будуть направлені до м. Києва для участі у фіналі XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.