Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для лікування поранених військових двом лікарням Харківщини передали лікарські препарати на 100 тис. грн.

Для лікування поранених військових двом лікарням Харківщини передали лікарські препарати на 100 тис. грн.

«Обласна державна адміністрація виконує свої обіцянки: проект співпраці з компанією «Здоров'я» успішно реалізовано - керівництву військово-медичного клінічного центру Північного регіону Міністерства оборони України та Ізюмській лікарні вручені сертифікати на 100 000 грн. для придбання лікарських препаратів для військовослужбовців. Це допомога тим підрозділам, які забезпечують медичне обслуговування учасників антитерористичної операції», - зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський. 

Він підкреслив, що ця акція - яскравий приклад соціально-відповідальної моделі бізнесу, коли комерційні структури думають не тільки про забезпечення своїх прибутків, а й беруть участь у різних соціальних проектах. «Я сподіваюся, що це не останній приклад такої взаємодії», - сказав віце-губернатор.

Як розповів начальник військово-медичного клінічного центру Північного регіону Міністерства оборони України Віктор Поліщук, медикам був запропонований список медикаментів, і вони самі сформували необхідний пакет препаратів.

«В основному це знеболюючі препарати, антибіотики та антизастудні препарати», - розповів директор фармацевтичної компанії Олександр Доровський, який підкреслив, що дана благодійна акція - неразова. Військові медики будуть отримувати підтримку щомісяця.