Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новий Президент, Уряд і Парламент зроблять все, чого чекає український народ і за що він вийшов на Майдан

Новий Президент, Уряд і Парламент зроблять все, чого чекає український народ і за що він вийшов на Майдан

Відбулося засідання Уряду під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. У заході взяли участь голова Харківської ОДА Ігор Балута, перший заступник голови ОДА Ігор Райнін та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. Арсеній Яценюк привітав всю Україну з обранням Президента нашої держави та підкреслив, що проведення чесних і прозорих виборів було однією з програмних засад Кабінету Міністрів України. «Завдяки нашій спільній роботі можемо зарахувати цю виборчу кампанію як одну з найбільш прозорих, відкритих і чесних. Протягом цієї кампанії не було використано жодного адміністративного ресурсу. Від імені Уряду України вітаємо Петра Олексійовича. Переконані, що новий Президент, Уряд і Парламент зроблять все, чого чекає український народ і за що український народ вийшов на Майдан», - сказав Арсеній Яценюк. 

Глава Уряду висловив сподівання, що Центральна виборча комісія, яка доклала максимальних зусиль для проведення цих виборів, також в найкоротші терміни підіб’є підсумки, офіційно оголосить результати виборів, і Глава держави вступить в офіс та почне виконувати свої обов’язки якомога швидше.

«Як Прем'єр-міністр України я офіційно оприлюдню свою позицію з приводу подальшої діяльності Кабінету Міністрів України і взаємодії законодавчої, виконавчої гілок влади та інституту Президента України», - зазначив Арсеній Яценюк. 

Теги