Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни здобули п'ять медалей чемпіонату Європи з армспорту

Харків'яни здобули п'ять медалей чемпіонату Європи з армспорту

З 18 по 25 травня 2014 року в Баку відбувся чемпіонат Європи з армспорту, на якому спортсмени Харківської області завоювали три золоті, одну срібну та одну бронзову медалі. Участь у чемпіонаті взяло понад 500 спортсменів з 22 країн Європи. За його підсумками на рахунку збірної України 16 медалей, з яких сім - золоті.

До трьох золотих медалей свою руку приклали харківські майстри армспорту. Дмитро Безкоровайний зробив золотий дубль у ваговій категорії до 55 кг, перемігши у фіналі на лівій руці суперника з Росії, а у фіналі на правій свого партнера по збірній України Романа Агаєва із Запоріжжя.

Ще одну золоту медаль в змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 55 кг здобула Вікторія Ілюшина. У фіналі змагань на лівій руці вона змусила здатися суперницю з Росії.

Срібло чемпіонату Європи у вазі до 70 кг серед жінок на рахунку Катерини Руднєвої, бронзу у вазі до 65 кг завоювала Аліна Голубєва.

У загальнокомандному заліку збірна України виборола друге місце, поступившись першим спортсменам з Росії. Третіми стали болгари.

Теги