Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута відвідав віборчі дільниці у Валківському районі області

Ігор Балута відвідав віборчі дільниці у Валківському районі області

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута і начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв відвідали ряд виборчих дільниць у Валківському районі, щоб перевірити дотримання законодавства і забезпечення правопорядку під час голосування на позачергових виборах Президента України. Як розповів голова дільничної виборчої комісії, розташованої в Валківському ліцеї ім. Олександра Масельського, Сергій Бондар, станом на 17.30 явка виборців склала близько 42%. За його словами, після 18.00 очікується збільшення активності виборців за рахунок молоді. «Голосування проходить спокійно, у звичайному режимі і без будь-яких порушень», - зазначив він.

На виборчій дільниці у селі Сидоренково Ігор Балута та Анатолій Дмитрієв привітали з днем народження місцевого жителя Олександра Марющенка. Хлопцеві сьогодні виповнилося 18 років, і він вперше бере участь у голосуванні. На згадку про цю подію йому подарували книгу з історії України і Державний прапор.

Голова комісії Андрій Корсун розповів, що голосування на виборчій дільниці відбувається без порушень. Станом на 18.00 явка склала більше 50%.