Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Міністерства закордонних справ Франції дала високу оцінку організації виборчого процесу в області

Делегація Міністерства закордонних справ Франції дала високу оцінку організації виборчого процесу в області

У ході робочої зустрічі з делегацією Міністерства закордонних справ Французької Республіки заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський ознайомив міжнародних спостерігачів з ходом підготовки до позачергових виборів Президента України, проінформувавши про заходи з підтримання громадської безпеки в регіоні, а також розповів про хід виборчого процесу в області. 

«Процес виборів у Харківській області йде в штатному режимі. За цим стоїть масштабна і системна робота робочої групи і всіх служб, задіяних у процесі підготовки та проведення виборів в області», - сказав Юрій Георгієвський.

«На тих ділянках, які ми відвідали, процедура виборчого процесу була забезпечена на належному організаційному рівні. Ми також поспілкувалися з жителями регіону, переконавшись у прозорості виборчого процесу в Харківській області. Можемо вас привітати з тим, що вам вдалося організувати вибори в спокійному режимі. Деякі регіони України не змогли це зробити», - зазначив керівник Департаменту континентальної Європи МЗС Франції Ерік Фурньє.