Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Після виборів планується провести дослідження з вивчення соціально-політичних настроїв мешканців Харківського регіону

Після виборів планується провести дослідження з вивчення соціально-політичних настроїв мешканців Харківського регіону

Про це повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський. За його словами, під час робочої зустрічі з представниками Національного Демократичного Інституту міжнародних відносин (США) керівництвом області був ініційований спільний проект щодо проведення соціологічного дослідження з вивчення соціально-політичних настроїв мешканців Харківського регіону в період після виборів. 

«Сьогодні в Харківському регіоні спостерігається стабільна і керована соціально-політична ситуація. Для нас важливо розуміти, що безпека на вулицях міста та області знайде своє відображення в результатах соціологічного дослідження настроїв жителів регіону. Проведення репрезентативних соціологічних досліджень - фактор протистояння інформаційним війнам і маніпуляції суспільною свідомістю», - підкреслив Юрій Георгієвський.

Заступник директора департаменту НДІ з питань Євразії Кетрін Фокс підтвердила зацікавленість у проведенні соціологічного дослідження, зазначивши, що НДІ має необхідні ресурси для реалізації даного проекту.