Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині всі виборчі дільниці відкрилися своєчасно і без збоїв

На Харківщині всі виборчі дільниці відкрилися своєчасно і без збоїв

Про це сьогодні під час марафону «Позачергові вибори Президента України - 2014» повідомив заступник голови ХОДА Юрій Георгієвський. «Ці вибори дуже незвичайні. Підготовка до них проводилася в дуже короткі терміни. Всі ті події, які відбувалися в Криму, а потім і по всьому Південному Сходу, певним чином вплинули на настрій виборців і на можливість здійснення самих виборів. Але, я впевнений, що на Харківщині вони пройдуть без збоїв», - сказав він.

Юрій Георгієвській також зазначив, що на території області створено 14 окружних комісій, 1689 виборчих дільниць. Участь у голосуванні можуть взяти 2 млн. 146 тис. 883 громадянина України, серед них понад 11 тисяч представників інших регіонів, що тимчасово перебувають на території Харківської області.

«Вперше в Україні в таких складних умовах громадянам надається можливість реалізувати своє право на вибори Президента країни. Але всі правоохоронні органи взаємодіють між собою, і станом на 10.30 надзвичайних ситуацій на жодній з виборчих дільниць області не зафіксовано. Для військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, також створені всі умови, щоб вони могли взяти участь у виборчому процесі», - підкреслив заступник губернатора.