Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Харківщини спостерігається стабільна і керована соціально-політична ситуація

На території Харківщини спостерігається стабільна і керована соціально-політична ситуація

Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський на зустрічі з членами територіальних громад та представниками громадських формувань Харківщини. «Ще два місяці тому суспільно-політична ситуація в Харківській, Донецькій і Луганській областях були в рівних умовах. Сьогодні ж ситуація на Харківщині кардинально відрізняється від сусідніх областей, і це - результат роботи органів влади та місцевих правоохоронців. Ми моментально реагуємо на найменший прояв тероризму і сепаратизму», - сказав присутній на зустрічі перший заступник начальника управління СБУ в Харківській області Олександр Скакун.

«Як результат на території Харківської області на сьогоднішній день не спостерігається жодного збройного протистояння», - сказав Юрій Георгієвський. 

Також заступник голови Харківської обласної державної адміністрації зазначив, що ситуація на вулицях міста та області спокійна. 

Учасники зустрічі дійшли висновку, що для збереження спокою мешканців області на місцях, в районах, громадським цивільним формуванням і владі на місцях необхідно посилити роз'яснювальну роботу серед населення.