Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські велосипедисти з медалями повернулися зі Львова

Харківські велосипедисти з медалями повернулися зі Львова

З 17 по 19 травня 2014 року у Львові відбувся Кубок України з олімпійських видів велосипедного спорту серед чоловіків і жінок, та чемпіонат України з неолімпійських видів серед чоловіків і жінок віком до 23 років, юніорів і юніорок за окремою програмою з велосипедного спорту на треку. Участь в змаганнях взяли понад 200 спортсменів з 10 областей. За підсумками на рахунку велосипедистів збірної Харківської області 7 медалей - 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові.

Перемогу в гонці з вибуттям серед юніорів здобув Олександр Мощинський. Також на його рахунку срібло в скетчі 40 кіл серед юніорів.

Ще дві золоті медалі здобув у змаганнях серед чоловіків Андрій Варяниця. Він був першим у дисципліні кейрін та у командному спринті разом з Андрієм Сачем з Волинської області та Андрієм Куценко з Львівської області. У індивідуальному заліку в спринті Андрій Варяниця посів трете місце.

Дві медалі збірній Харківської області принесла Олена Старікова. В дисципліні гіт 500 метрів серед жінок вона стала срібною призеркою, а у груповій гонці 50 кіл серед жінок до 23 років здобула бронзу.