Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область готова до проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Харківська область готова до проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Про це під час Всеукраїнської селекторної наради з питання підготовки областей України до зовнішнього незалежного оцінювання заявив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Георгієвський. «Уже затверджено мережу пунктів тестування, списки педагогічних працівників, які працюватимуть на пунктах тестування, перелік пунктів перевірки тестових завдань з розгорнутими відповідями, списки екзаменаторів, які пройшли навчання на сертифікацію. Таким чином, всі організаційні питання в частині створення пунктів тестування та залучення педагогічних працівників до проведення зовнішнього незалежного оцінювання виконані», - підкреслив Юрій Георгієвський.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у Харківській області зареєструвалися 16736 абітурієнтів, з них 12256 - випускники 11 класів цього року і 4480 - випускники минулих років.

 Для проведення тестування з хімії, фізики, біології, іноземних мов, географії, російської мови, всесвітньої історії та світової літератури функціонуватиме один округ в м.Харків.

В області буде організована робота пунктів тестування в 5 округах, які розташовані в містах: Харків, Лозова, Куп'янськ, Балаклія, Красноград. Всього буде відкрито 45 пунктів тестування, з них 41 - на базі вищих навчальних закладів, 4 - на базі шкіл.