Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вересні ОДА буде готова звітувати про наступний етап реформ у сфері якості життя

У вересні ОДА буде готова звітувати про наступний етап реформ у сфері якості життя

Про це в ході прес-конференції, присвяченій соціально-економічному розвитку Харківщини, заявив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. «З повною відповідальністю заявляю, що протягом останніх двох місяців ми стабілізували макроекономічні показники області. Для цього була проведена системна та складна робота. І, якби в березні нам сказали, що наприкінці травня ми будемо мати такі показники як сьогодні, то ніхто б це серйозно не сприйняв», - сказав Ігор Райнін. 

Він підкреслив, що приступаючи до роботи, нова команда облдержадміністрації на чолі з Ігорем Балутою повністю розуміла, за що береться і що необхідно зробити в першу чергу. Сьогоднішні успіхи в макроекономічних показниках області є цьому яскравим підтвердженням.

«Буквально найближчим часом губернатору мною буде запропонований план переведення всіх цих макроекономічних показників в реальне життя. Я сподіваюся, що він його підтримає і затвердить. Тоді ми почнемо цю роботу, яка також буде розрахована на 3 місяці (червень, липень і серпень). І вже у вересні я зможу доповісти і голові адміністрації, і вам про виконані заходи та досягнуті результати. У цьому у мене є повна впевненість», - констатував Ігор Райнін.

Перший заступник голови облдержадміністрації також підкреслив, що влада повинна звітувати за результати, а не за плани і гучні гасла. «Ми готові брати на себе відповідальність, як за прийняті рішення, так і за результати своєї діяльності», - підсумував Ігор Райнін. 

Теги