Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Допомога переселенцям з Криму та Севастополя - на контролі у керівництва ХОДА

Допомога переселенцям з Криму та Севастополя - на контролі у керівництва ХОДА

Для надання допомоги особам, які переселяються з АР Крим та м. Севастополь на територію Харківської області, ще в березні створено координаційний центр, до складу якого увійшли представники практично всіх департаментів ОДА. Жодне зі звернень переселенців не залишається без уваги. 

Так, за період роботи координаційного центру органами соціального захисту призначені державні соціальні допомоги по пологах, народженню дитини, догляду за дітьми до 3-х років та інвалідам дитинства - всього 45-ти переселенцям, - повідомив на прес-конференції «Соціально- економічний розвиток області» заступник голови ХОДА Юрій Георгієвський.

Органами Пенсійного фонду надано допомогу з переведення пенсій 85 переселенцям, а 136 громадянам проведена реєстрація постійного місця проживання. У дошкільні установи влаштовано 4 дитини, ще десять дітей пішли до школи за новим місцем проживання.

Проводиться робота з відновлення документів п'яти громадян. За медичною допомогою в Харківській області звернулися за два місяці 74 людини.