Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Привітання голови Харківської ОДА Ігоря Балути з Днем банківського працівника

Привітання  голови Харківської ОДА Ігоря Балути  з Днем банківського працівника

Банківська система Харківської області - одна з найбільш розвинених в Україні. Ви - продовжувачі славетних традицій банківської справи Слобожанщини. Мене, як голову Харківської обласної державної адміністрації, сьогодні найбільше хвилює обсяг кредитування реального сектора економіки. Торік ви досягли серйозних показників, забезпечивши його зростання більш ніж на 11%. Я хочу, щоб ми з вами в цей непростий рік домоглися ще більш високих результатів. Зараз ми переживаємо час становлення української державності. Через подібні випробування рано чи пізно проходить будь-яка країна.

День банківського працівника непросто відзначати вашим колегам в Донецьку і Луганську. Всім нам доводиться працювати в тяжких умовах боротьби за єдність і цілісність країни. Моє завдання, як керівника області, не допустити дестабілізації ситуації на Харківщині і жорстко припиняти будь-які сепаратистські та інші провокаційні прояви. І ми з цим справляємося. Цьому сприяли серйозні кадрові перестановки в Службі безпеки України, Міністерстві внутрішніх справ.

Попереду нас чекають великі зміни - в управлінні державою, Конституції, податковій та фінансовій системі. І я впевнений, ми з вами з цим впораємося. Ваша стабільна робота зараз важлива як ніколи.

Я хочу привітати вас з професійним святом, побажати вам і вашим родинам миру, добра і благополуччя! 

Теги