Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці Харківської області відчувають себе захищеними

Мешканці Харківської області відчувають себе захищеними

Про це під час робочої зустрічі з заступником голови Харківської ОДА Юрієм Георгіївським заявила співробітник Моніторинговою місії з прав людини ООН Бранка Шесто. «Наша місія працює в Харківській області вже деякий час. Зараз, виходячи на вулиці, ми бачимо, що жителі регіону відчувають себе в безпеці. Відчувається активна робота правоохоронних органів», - зазначила Бранка Шесто. Під час робочої зустрічі Юрій Георгієвський ознайомив представників місії з напрямками роботи по захисту прав людини в Харківській області.

«Для гарантії захисту прав людини в Харківському регіоні обласна державна адміністрація використовує системний підхід. Посилено режим роботи міліції та блокпостів, забезпечена безперебійна робота закладів соціально- гуманітарної сфери, своєчасно проводяться соціальні виплати, виплачуються заробітна плата, стипендії та пенсії. Стабільною ситуація залишається на ринку зайнятості Харківської області. Також ми робимо все для того, щоб жителі відчували відкритість влади, щоб вони завжди мали можливість звернутися за допомогою при необхідності», - підкреслив Юрій Георгієвський.

За підсумками робочої зустрічі керівництво обласної державної адміністрації та Місія визначили перспективні проекти для подальшої співпраці - проведення серії тренінгів та майстер -класів представників місії для студентства Харкова, а також розробка грантової програми стажування та працевлаштування соціальних працівників у представництвах ООН.